över Ons

Historia Näringsmässiga kompletterar grossist C.V. (handelsnamn Slimex 15 kosttillskott) grundas i 2012 som grossistverksamhet och har tagit steget att växa till vad det är idag: ett blomstrande parti- och detaljhandel av naturliga kosttillskott och bantningsprodukter detta i den mest breda avkänningen av uttrycka.

 

Varumärkesregistrering Näringsmässiga Supplements grossist C.V. (handelsnamn Slimex 15 kosttillskott) har Slimex 15 produkt produceras vid Santé Pharma i Deventer Holland ett certifierat företag, se även vår produktcertifikat utfärdas av Santé Pharma i Deventer. Näringsmässiga Supplements grossist C.V. (handelsnamn Slimex 15 kosttillskott) är den officiella försäljningsställe av alla produkter som Slimex 15.

 

Val, kvalitet Mångfald är viktigt för framtiden. En frisk organisation ser ut hela tiden runt, letar efter nya utvecklingar och produkter. Vårt sortiment består till en stor grad av naturliga produkter med erkända märken såsom Slimex 15 vår kund kan av mycket framgångsrik med en leverantör under armen på grund av ett mycket brett utbud av hög kvalitet och exklusiva märken, det är där vi väljer för!

 

Produkter Näringsmässiga kompletterar grossist C.V. (handelsnamn Slimex 15 kosttillskott) erbjuder ett brett utbud av produkter såsom bantningsprodukter, kosttillskott med namnet Slimex 15 Plus, Slimex 15 skaka och snart nya Slimex 15 celluliter.

 

Dag efter dag optimal service Med målet att uppnå optimal samarbete med våra kunder är inte bara val och kvaliteten på produkter som räknas. Våra kunder förväntar sig en snabb och adekvat svar på deras behov och önskemål. Våra viktigaste fördelarna är:

  • Möjlighet att beställa dagligen
  • En snabb leverans med korrekt administrativa hantering
  • Regelbundna besök av våra representanter med mycket omfattande kunskap om produkterna och marknaden.
  • Ytterligare stöd via ett brett utbud av PR-material
  • Särskilt utbildad personal

 

Vår målgrupp Försäljning marknaden fokuserar främst till hälsa butiker och webbutiker, att göra ett brett utbud av produkter uteslutande för dessa butiker. Dessutom, ingår apotek, terapeuter och Skönhetssalonger också i vår målgrupp. Delvis tack vare en ständig tillväxt, vi exporterar även till Belgien, Danmark, Tyskland, Italien, Frankrike, Nederländerna, Luxemburg, Storbritannien, Sverige, Spanien, Lettland, Slovenien.